Gastenboek

Een reactie achterlaten?

wil en lies op 6 september 2007 om 20:58

Wij wilden op vakantie in de buurt van Dwingelo en zochten op internet waar wij als eerste kleinhuussie ontdekten. Het was meteen raak toen we de foto's zagen. Binnen een half uur was het een en ander geregeld. En de werkelijkheid overtrof alles en bij leven en welzijn hopen we nog eens te komen. Ook oma van Meurs heeft op haar manier er toe bijgedragen, dat we zo bijzonder hebben genoten.

Hopelijk tot ziens groeten van Wil en Lies.

Frank en Liset op 21 augustus 2007 om 20:39

Wij zijn weer thuisgekomen gisteravond laat na nog een dagje Groningen. We willen even laten weten dat we het fantastisch hebben gehad. Genoten van jullie prachtige huis - van alle gemakken voorzien - het buiten zitten achter met onze boeken (zelfs nog het laatste uurtje maandagochtend voor we om 11.00 uur met spijt vertrokken), het fietsen op en rond de hei, Shakespeare in Diever vrijdagavond en vooral de heerlijke rust en het leuke van zo er helemaal uit zijn en toch midden in een dorp zitten met alles vlakbij. Wij gaan zeker terugkomen en zullen ook onze familie en vrienden kennis laten maken met jullie "klein huussie'.

fam. Heidstra op 20 juli 2007 om 15:25

De web-site is mooi, maar in het echt is dit huisje nog mooier.

We hebben spijt dat we niet twee weken hebben gereserveerd in dit prachtige, keurig verzorgde huis. Werkelijk overal is aan gedacht.

Zeker tot ziens!

Leopoldine Wagner op 3 juni 2007 om 18:47

Fam.Vries op 1 juni 2007 om 08:07

We wisten al hoe mooi Dwingeloo en omgeving was. Met deze toplocatie erbij, helemaal naar onze zin. En komen zeker terug.

Nynke van den Bergh op 7 mei 2007 om 23:07

we hebben het heerlijk gehad deze week in Dwingeloo! Wat een fantastisch plekje is het zeg. We zullen het zeker onthouden, wellicht tot een andere keer.

hartelijke groeten,

Fam. Pennings op 7 mei 2007 om 09:22

Het weekend van 27 april-30 april doorgebracht in dit mooie huisje; Werkelijk heel verzorgd en gastvrije mensen.We hebben genoten van deze mooie plek, prachtig weer gehad, veel gefietst.Het Dwingelderveld is een aanrader!

Groeten Fam. Pennings

Joke Kraaij op 11 januari 2007 om 22:19

Wat een enig huis! Buiten ziet het er zeer romantisch uit en binnen heel gezellig. Bovendien een zeer schilderlijke omgeving. Bied perspectief. Ik was natuurlijk nieuwgierig dus ik ben meteen op jullie site gaan kijken.

Mijn complimenten zijn ook voor Arne, wat een prachtige site heeft hij gemaakt. Zeer compleet met al die foto's en rondleiding. Daar komen beslist vakantiegasten op af. Ik zal deze site zeker doorsturen naar vrienden en familie. groeten Joke

van Campenhout op 5 januari 2007 om 10:54

Wij zijn in de kerstvakantie een midweek naar dit huisje geweest. Het was een heel lief en gezellig dorpje!! Oook het huisje was zeer aangenaam, makkelijke mensen en heel leuk gerenoveerd ! Zeker een aanrader !

Groetjes van ons !

sandra op 20 november 2006 om 12:06

leuke site hoor!

ga zo door!!!

groetjes sandra

Gastenboek