Gastenboek

Een reactie achterlaten?

Marij van Hulst op 29 mei 2022 om 20:37

Wat een fijn huisje en wat een mooie omgeving.wijhebben echt genoten deze week.heerlijk gefietst en gewandeld en wat een vriendelijke ontvangst door Frans en Janny.Komen zeker nog terug Groetjes Bennie en Marij

Henny en Jan IJzerman op 4 december 2020 om 09:07

Het Klein Huussie is echt een plek om even de sleur van alledag even te doorbreken.Voor de derde keer zijn we hier neergestreken en we hebben ons hier weer heel erg thuis gevoeld. Al was het weer niet echt stralend, fietsen kon altijd: natuurlijk over het Dwingelderveld, maar ook naar Assen. Het huisje is van alle gemakken voorzien,.alles is voorhanden. Voor ons betekent dit dat er vast en zeker ook nog wel een vierde keer komt dat we afreizen naar Dwingeloo.

Elton en Grietje op 24 oktober 2019 om 10:55

Wat een heerlijk en compleet huisje in een prachtige omgeving.
Hier een weekje gebivakkeerd in de herfst, nostalgisch en gezellig. Behalve de bladblazers die iedere ochtend de idyllische rust verstoorden met hun indringend geluid. Maar daar is het dan ook herfst voor, welke wij met de bezem te lijf gaan.
Mooie uitstapjes gemaakt, wandelroutes door het bos, het dorp en omgeving en door de tuin van Jannie en Frans.
Zeker voor herhaling vatbaar!

L.deJonge op 31 december 2018 om 16:22

Zoals voorgaande jaren de kerstweek in klein huussie doorgebracht..
We hebben weer genoten van de sfeer in Dwingeloo het huisje versierd met lichtjes, een kerstboom meegenomen super gezellig.
Onze familieleden komen langs het is een hele happening, dus volgend jaar hopen we weer tekomen in goede gezondheid.
Janny en Frans bedankt weer voor de ontvangst.
Lieve groeten van Bert en Nellie de Jonge

Familie Lodder op 21 september 2018 om 21:55

Voor ons 50 jarig huwelijk van de kinderen een midweek cadeau gekregen in het Klein Huussie. Wat hebben we genoten. Op een prachtige locatie en omgeving logeren in het Klein Huussie. Wat wil een mens nog meer. Schitterend weer gehad, zodat we iedere dag morgen konden wandelen met onze hond Lynn en s middags prachtige fietstochten konden maken in de schitterende omgeving. Heerlijk gegeten in de diverse restaurantjes rondom de Brink. Vriendelijke mensen ontmoet. Het Kkein Huussie is van alle gemakken voorzien en is smaakvol ingericht. Compliment voor de eigenaren👍👍

Erik en Susanne Helmers op 27 april 2018 om 18:51

Midweekje in kleinhuussie geboekt. Van 23 tot 27 april
Wat een heerlijk plekje. Het huisje was perfect. Gezellig
en leuk ingericht. Zowel wij als de hond vonden het geweldig.
Uitstekende bedden. En perfect gelegen aan de Brink
Restaurants allemaal op loopafstand. ( bijna kruipafstand 😄 )
En toch ontzettend stil binnen.
Echt aan te bevelen
Erik en Susanne uit Rhenen

Wendy op 6 januari 2018 om 21:25

Een lief schattig huisje op een perfecte locatie! Vooral zomers is Dwingeloo gezellig en een perfecte uitvalsbasis om fietsend van de omgeving te genieten. Maar ook nu in de winter hebben we ons goed vermaakt.Het heeft ons aan niets ontbroken.
Vanwege een boekingsfoutje moesten we een dag later dan gepland komen maar ter compensatie kregen we het aansluitende weekend erbij. Top!

Familie Maijntz op 11 augustus 2017 om 20:07

Een super week doorgebracht in dit lieve kleine huisje met de fantastische droomtuin. Een prachtige plek, iedere dag heerlijk ontbeten op het terras voor het huisje, genietend van de zon. Fijn gewandeld en gefietst, heerlijk gegeten bij 't Hof van Dwingeloo, De Riete en Onder de Eiken. De braderie op woensdag, zo recht voor de deur was erg gezellig. Zelfs als we ons best doen kunnen we geen enkel negatief punt bedenken!
Bedankt voor het warme welkom!

Dominique en Sophie op 18 augustus 2016 om 15:52

Dank je wel Janny voor het warm onthaal, de mooie bloemen, je enthousiasme. Het was een fijne week en jullie Klein Huussie was voor ons ook een warm nestje geworden waar we na onze wandel- en fietstochten graag terugkwamen. We komen zeker terug om verder te genieten van de supermooie omgeving.

Lieve groetjes aan jou en Frans,

vanwege Dominique en Sophie

Judith Brandon op 19 oktober 2015 om 20:30

Een mooi plekje. We hebben ons er thuis gevoeld. En een goed uitgangspunt voor fietstochtjes. De inrichting is goed en gezellig. We hadden echter moeite met het geluid van de tv (hol geluid) en de juiste afstandsbediening was er niet. Ook de DVD recorder werkte niet goed. Rare kleuren en ondertiteling ontbrak vaak. Dit kan makkelijk verholpen worden.

Joke en Wouter op 15 april 2015 om 15:20

Voor het eerst slapen in een huussie met historie, nu een rijksmonument. Het woei en de wind floot een vrolijk deuntje, maar binnen was het warm in een huussie dat vast al vele stormen had doorstaan. Als je goed luistert (met wat fantasie), kun je de eerste bewoners nog horen. Honden uitlaten op de Brink, vers brood om de hoek en rondom restaurantjes met vriendelijke mensen. Het was leuk (27mrt - 3apr 15). Bedankt.

Hanneke op 13 april 2015 om 08:48

Warm onthaald door Janny, Frans en het huussie. Zo rijk en rustgevend om onder balken van eeuwen her te slapen, over de hei te struinen en weer terug te keren naar de stilte van het begin, die door stokoude stenen en een schouw ommuurd en bewaard wordt. Was graag langer gebleven!

Monique op 16 februari 2015 om 19:07

Beste Janny en Frans,

We zijn weer terug in Limburg van een heerlijk weekend in jullie huussie aan de Brink. De oudste zei bij aankomst thuis dat hij terug wilde naar zijn andere huis. Geeft dus aan hoe goed het voelde bij jullie dit weekend en zeker voor herhaling vatbaar!!

Groetjes Pascal, Monique, Daan en Noortje

Jaco op 6 oktober 2014 om 16:47

Voor de 8e keer, weer een weekend in het kleine huussie. Het was als thuis komen, heerlijk. En kijken alweer uit naar okt 2015 om dan weer samen met onze vriendinnen Marjo en Cleta ons jaarlijkse weekend door te brengen in het kleine huussie. Jaco en Aad

Luuk en Barbara Ijdens op 6 september 2014 om 07:13

Beste Frans en Janny . Hebben genoten van maandag tot vrijdag in jullie bijzondere huisje aan de brink.voelde ons er meteen thuis.weer zat ook goed mee.voor herhaling vatbaar. Hartelijke groet van ons

paret christine op 11 juni 2014 om 11:13

Ik heb gisteren gebeld en meld u bij deze dat wij dit jaar jullie huisje niet gaan huren, toch bedankt voor de inlichtingen en de vriendelijke ontvangst toen ik jullie belde, tot later misschien en gr tine

Inger,Leo en Poppie op 6 mei 2014 om 09:03

Wij mochten van 1 mei tot 5 mei 2014 in Klein Huussie logeren! Als vanouds weer een heerlijk feest.Het viel samen met de atelierroute wat volop genieten was, al was het snerpend koud op de fiets! Ook heerlijk gegeten in restaurant Shakespear inDiever, wat haar laatste seizoen in gaat. Lekker bij de oude mevrouw van Meurs op bezoek geweest die, als ze zo doorgaat, in september 100 wordt! En weer van de enorme gastvrijheid en hartelijkheid van Janny en Frans genoten. Het viel niet mee om weer afscheid te hebben moeten nemen. Maar we komen terug!!!

Weer heel erg bedankt Janny en Frans!

Leo, Poppie en Inger.

Ton en Ria op 6 mei 2014 om 08:17

Vanaf vrijdag 25 april hebben wij heerlijk genoten van het huisje. Ligt prachtig aan de Brink. Iedere dag hebben wij de omgeving verkend met de fiets en grote wandelingen in de omgeving gemaakt.

Groeten Ton en Ria

Corrie en Henk op 7 februari 2014 om 15:15

Vanaf 27 januari 2014 een heerlijke week in het huisje doorgebracht. Een prachtige plek om "te wonen" en van het dorp Dwingeloo te genieten. Alles is aanwezig super. Heerlijke bedden en een knusse woonkamer. Vriendelijke groet Corrie Henk en hond Bruno.

l.de jonge op 17 januari 2014 om 09:44

wij hebben de kerstweek in dit gezellige huisje doorgebracht, net als het vorig jaar hebben we genoten van alle dingen die er in dwingeloo en omgeving gebeuren, wij komen heel graag hier (al 5x in de zomer) en nu ook weer met de kerst, we voelen ons hier heel erg thuis dankzij de goede zorgen van Janny.

vriendelijk groeten van fam. de jonge krimpen aan den ijssel

Gastenboek